TABELA KALORII OWOCE.doc

(217 KB) Pobierz

 

TABELA KALORII OWOCE

 

Nazwa produktu

Ilość

Kalorie

Tłuszcze

Białko

Węglowodany

agrest

g

47.0kCal

0.2 g

0.8 g

11.8 g

ananas

g

52.0kCal

0.2 g

0.4 g

13.6 g

arbuz

g

33.0kCal

0.1 g

0.6 g

8.4 g

awokado

g

161.0kCal

15.3 g

2.0 g

7.4 g

banan

g

90.0kCal

0.3 g

1.0 g

23.5 g

borówka

g

57.0kCal

0.0 g

1.0 g

14.0 g

borówki

g

49.0kCal

0.2 g

0.4 g

12.7 g

borówki amerykańskie

g

56.0kCal

0.4 g

0.7 g

14.5 g

brzoskwinia

g

48.0kCal

0.2 g

1.0 g

11.9 g

brzoskwinia kardynalskie

g

43.0kCal

0.1 g

0.6 g

10.8 g

brzoskwinie w syropie.

g

67.0kCal

0.1 g

0.5 g

16.0 g

cherimoya

g

230.0kCal

2.0 g

2.0 g

55.0 g

cytryna

g

29.0kCal

0.3 g

0.8 g

9.5 g

czarne jagody

g

52.0kCal

0.6 g

0.8 g

12.2 g

czarne jagody gotowane

g

92.0kCal

0.2 g

0.7 g

23.9 g

czarne jagody mrożone

g

52.0kCal

0.6 g

0.8 g

12.2 g

czereśnie

g

58.0kCal

0.3 g

1.0 g

14.6 g

figi świeże

g

74.0kCal

0.3 g

0.8 g

19.2 g

granat świeży

g

68.0kCal

0.3 g

1.0 g

17.2 g

grejpfrut

g

39.0kCal

0.2 g

0.6 g

9.8 g

grejpfrut czerwony (różowy)

g

30.0kCal

0.1 g

0.6 g

7.7 g

gruszka

g

56.0kCal

0.2 g

0.6 g

14.4 g

gruszka gotowana

g

52.0kCal

0.2 g

1.0 g

13.2 g

gruszka w sosie porzeczkowym

g

69.0kCal

0.1 g

0.7 g

17.6 g

gruszka w sosie szodonowym

g

125.0kCal

2.9 g

1.9 g

24.1 g

gujawa

g

51.0kCal

0.6 g

0.8 g

11.9 g

jabłko

g

48.0kCal

0.4 g

0.4 g

12.1 g

jabłko gotowane

g

45.0kCal

0.5 g

0.7 g

11.1 g

jabłko pieczone

g

99.0kCal

1.6 g

0.3 g

20.8 g

jabłko pieczone

g

108.0kCal

1.5 g

0.3 g

23.5 g

Jagody

g

45.0kCal

0.0 g

0.8 g

12.2 g

Jagody Goji

g

370.0kCal

10.0 g

12.0 g

68.0 g

jeżyny

g

60.0kCal

0.1 g

1.3 g

15.1 g

kiwi

g

57.0kCal

0.5 g

0.9 g

13.9 g

liczi

g

66.0kCal

0.4 g

0.8 g

16.5 g

limonka

g

30.0kCal

0.2 g

0.7 g

10.5 g

maliny

g

50.0kCal

0.3 g

1.3 g

12.0 g

maliny mrożone

g

52.0kCal

0.3 g

1.3 g

12.0 g

mandarynka

g

44.0kCal

0.2 g

0.6 g

11.2 g

mango

g

65.0kCal

0.3 g

0.5 g

17.0 g

melon

g

36.0kCal

0.3 g

0.9 g

8.4 g

morele

g

48.0kCal

0.2 g

0.9 g

11.9 g

morele gotowane

g

45.0kCal

0.2 g

1.6 g

10.9 g

morwa

g

43.0kCal

0.4 g

1.4 g

9.8 g

nektarynka

g

47.0kCal

0.2 g

0.9 g

11.8 g

oliwki zielone, marynowane

g

126.0kCal

12.7 g

1.4 g

4.1 g

papaja

g

43.0kCal

0.1 g

0.6 g

11.1 g

persymona (owoc kaki)

...

Zgłoś jeśli naruszono regulamin