Gęsie wątróbki z boczkiem.pdf
(
28 KB
)
Pobierz
Gęsie wątróbki z boczkiem
3 wątróbki gęsie
0,125 l mleka
9 plasterków boczku
Sposób wykonania :
Wątróbki namoczyć na noc w mleku.
Każdą podzielić na trzy częsci.
Przygotować jak najcieńsze plasterki boczku.
Kawałki wątróbek owinąć boczkiem, spiąć wykałaczką, ułożyć na patelni, podlać 2
łyżkami wody, aby się nie przypaliło.
Wstawić do piekarnika na dwadzieścia minut.
Wątróbki podawać z ryżem ugotowanym na sypko.
Plik z chomika:
Puciulek
Inne pliki z tego folderu:
Kurczak i inne mięsa-Nowość.rar
(1093 KB)
Cielęcina alla florentine.pdf
(29 KB)
Cordon bleu.pdf
(28 KB)
Gulasz wołowy.pdf
(47 KB)
Indyk w sosie miodowo imbirowym.pdf
(49 KB)
Inne foldery tego chomika:
Alkohole i napoje
Ciasta
Ciasteczka
Dekoracja potraw
Fast food
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin