Podział półtuszy wieprzowej.pdf
(
55 KB
)
Pobierz
1. głowa (ryj)
2. podgardle
3. Karczek i schab
4. łopatka
5. mostek
6. żeberka
7. polędwica + (w tylnej części) biodrówka
8. polędwiczka
9. boczek
10. brzuszek
11. łopatka wieprzowa
12. szynka
13. golonka
14. noga
15. ogon
Plik z chomika:
hubira
Inne pliki z tego folderu:
Mięso wieprzowe_do czego.jpg
(171 KB)
Rodzaje ryżu.pdf
(71 KB)
Jak przygotować wieprzowinę.pdf
(132 KB)
Podział półtuszy wieprzowej.pdf
(55 KB)
O ryżu.pdf
(113 KB)
Inne foldery tego chomika:
◆A💙❤️ Pomocne dla ZUZY ❤️💙
❤️CHOMIKOWE ROZMOWY❤️
❤️DLA ZDROWIA
❤️GALERIA_ALKOHOLE 🍷
❤️GALERIA_ANIOŁY ELFY
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin