Gęsie wątróbki z boczkiem.pdf
(
28 KB
)
Pobierz
Gęsie wątróbki z boczkiem
3 wątróbki gęsie
0,125 l mleka
9 plasterków boczku
Sposób wykonania :
Wątróbki namoczyć na noc w mleku.
Każdą podzielić na trzy częsci.
Przygotować jak najcieńsze plasterki boczku.
Kawałki wątróbek owinąć boczkiem, spiąć wykałaczką, ułożyć na patelni, podlać 2
łyżkami wody, aby się nie przypaliło.
Wstawić do piekarnika na dwadzieścia minut.
Wątróbki podawać z ryżem ugotowanym na sypko.
Plik z chomika:
lifenika
Inne pliki z tego folderu:
Fasola z kaszą.pdf
(29 KB)
Filety z indyka.pdf
(26 KB)
Flaczki(żarnuszki).pdf
(28 KB)
Gęsia wątróbka duszona.pdf
(29 KB)
Groch z fasolą.pdf
(37 KB)
Inne foldery tego chomika:
alkohole
ciasta
ciasteczka i inne...
dania mięsne
desery
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin