Oznaczenia Konserw Wojskowych.txt

(1 KB) Pobierz
Oznaczenia konserw:

KM 101 - Mielonka wieprzowa
KM 102 - Konserwa tyrolska
KM 103 - Gulasz angielski

KM 201 - Gulasz wieprzowy podsmażany
KM 202 - Gulasz wołowy podsmażany

KM 301 - Pulpety w sosie pomidorowym
KM 302 - Pulpety w sosie warzywnym

KM 701 - Karkówka w sosie z warzywami

KM 801 - Pasztet wiejski
KM 802 - Pasztet turystyczny

KM 901 - Salceson saperski

KM 1001 - Kaszanka kurpiowska

KD 101 - Szynka drobiowa
KD 201 - Mielonka drobiowa
KD 301 - Pasztet z drobiu

MT 1 - Konserwa z boczku

KRP 205 - Tuńczyk (?) w sosie pomidorowym

KWM 101 - Fasola po bretońsku
KWM 102 - Fasola z wieprzowiną
KWM 103 - Groch z mięsem
KWM 106 - Fasola z wołowiną

KWM 201 - Kapusta biała z mięsem
KWM 202 - Kapusta z kiełbasą
KWM 204 - Bigos z kiełbasą

KWM 401 - Gulasz wołowy w sosie węgierskim
KWM 402 - Gulasz wołowy z jarzynami
KWM 404 - Paprykarz łowicki

KWM 502 - Gołąbki w sosie pomidorowym

KWM 602 - Klopsiki w sosie pomidorowym  
KWM 603 - Klopsiki w sosie grzybowym

KWM 701 - Pulpety w sosie pomidorowym
KWM 704 - Pulpety w sosie koperkowym 
KWM 705 - Pulpety w sosie warzywnym 

KWM 801 - Kotlety z kapustą

KWM 901 - Zrazy w sosie selerowym

ZZM 103 - Krupnik z mięsem zagęszczony
ZZM 105 - Zupa fasolowa z mięsem zagęszczona
ZZM 106 - Zupa grochowa z mięsem zagęszczona
ZZM 108 - Zupa gulaszowa zagęszczona
ZZM 109 - Zupa jarzynowa z mięsem zagęszczona
ZZM 111 - Zupa pieczarkowa z mięsem zagęszczona
ZZM 113 - Żurek z kiełbasą zagęszczony
Zgłoś jeśli naruszono regulamin