Oznaczenia konserw: KM 101 - Mielonka wieprzowa KM 102 - Konserwa tyrolska KM 103 - Gulasz angielski KM 201 - Gulasz wieprzowy podsmażany KM 202 - Gulasz wołowy podsmażany KM 301 - Pulpety w sosie pomidorowym KM 302 - Pulpety w sosie warzywnym KM 701 - Karkówka w sosie z warzywami KM 801 - Pasztet wiejski KM 802 - Pasztet turystyczny KM 901 - Salceson saperski KM 1001 - Kaszanka kurpiowska KD 101 - Szynka drobiowa KD 201 - Mielonka drobiowa KD 301 - Pasztet z drobiu MT 1 - Konserwa z boczku KRP 205 - Tuńczyk (?) w sosie pomidorowym KWM 101 - Fasola po bretońsku KWM 102 - Fasola z wieprzowiną KWM 103 - Groch z mięsem KWM 106 - Fasola z wołowiną KWM 201 - Kapusta biała z mięsem KWM 202 - Kapusta z kiełbasą KWM 204 - Bigos z kiełbasą KWM 401 - Gulasz wołowy w sosie węgierskim KWM 402 - Gulasz wołowy z jarzynami KWM 404 - Paprykarz łowicki KWM 502 - Gołąbki w sosie pomidorowym KWM 602 - Klopsiki w sosie pomidorowym KWM 603 - Klopsiki w sosie grzybowym KWM 701 - Pulpety w sosie pomidorowym KWM 704 - Pulpety w sosie koperkowym KWM 705 - Pulpety w sosie warzywnym KWM 801 - Kotlety z kapustą KWM 901 - Zrazy w sosie selerowym ZZM 103 - Krupnik z mięsem zagęszczony ZZM 105 - Zupa fasolowa z mięsem zagęszczona ZZM 106 - Zupa grochowa z mięsem zagęszczona ZZM 108 - Zupa gulaszowa zagęszczona ZZM 109 - Zupa jarzynowa z mięsem zagęszczona ZZM 111 - Zupa pieczarkowa z mięsem zagęszczona ZZM 113 - Żurek z kiełbasą zagęszczony
astropl