Podział półtuszy wieprzowej.pdf
(
55 KB
)
Pobierz
1. głowa (ryj)
2. podgardle
3. Karczek i schab
4. łopatka
5. mostek
6. żeberka
7. polędwica + (w tylnej części) biodrówka
8. polędwiczka
9. boczek
10. brzuszek
11. łopatka wieprzowa
12. szynka
13. golonka
14. noga
15. ogon
Plik z chomika:
elasmir
Inne pliki z tego folderu:
Mięso wieprzowe_do czego.jpg
(171 KB)
Rodzaje ryżu.pdf
(71 KB)
Przyprawy jak dobierac.jpg
(774 KB)
Jak przygotować wieprzowinę.pdf
(132 KB)
Podział półtuszy wołowej.pdf
(57 KB)
Inne foldery tego chomika:
2.Wideo
3.Teksty
Alkohol
Grilowanie
Grzyby
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin